top of page
Leg%20Injury_edited.jpg

Fysioterapeut Visby

Behöver du hjälp att hitta en fysioterapeut i Visby?

Har du vaknat upp med akut ryggskott? Eller lider du av en gammal skada som vägrar att ge med sig? Hos oss på Rygg och Sportskadekliniken får du hjälp med dina besvär. Vi har lång erfarenhet av fysioterapi och våra fysioterapeuter behandlar alla, oavsett aktivitetsnivå eller ålder utefter just dina förutsättningar så att du kan hålla dig fri från smärta.

Om Rygg och Sportskadekliniken

Som en del av Privatläkarna Visby erbjuder vi behandling till alla utefter individens förutsättningar, oavsett ålder eller aktivitetsnivå.

Idag finns vår klinik i södra Visby på Visborgsallén 33, i Form Visborgs lokaler. Då vi delar lokaler med våra andra kollegor på Privatläkarna Visby finns även läkare tillgängliga under samma tak vilket underlättar de situationer där du behöver tillgång till vidare undersökning eller medicin.

Från att ha varit en del av det medicinska teamet för det svenska skidskyttelandslaget i över tio års tid har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kunskap om olika typer av idrottsskador- och idag fortsätter det arbetet via de gotländska idrottsklubbarna. Vi har bland annat samarbete med elitklubbarna Endre IF och Visby IBK.

Idag är vi stolta över att vara den enda kliniken på Gotland som har ett samarbete med Folksam och deras försäkring Råd & Vård för idrottsskador. Genom att förbunden ansluter till denna försäkring gör de det möjligt för sina skadade utövare att snabbt få specialisthjälp från vår sjukgymnastmottagning genom att ta kontakt med Folksam.

Idag har vi nära samarbete med några av de mest framgångsrika idrottsklubbarna på Gotland:

apple-touch-icon-152x152-67c8b8.png
profile.png
10483.png
ca4fc342-8404-4d72-bd48-c18b34caae54.png

Våra behandlingar

Ta kontakt med oss och låt en av våra fysioterapeuter hjälpa dig. Inte bara för få dig att bli smärtfri, utan även för att ge dig de rätta verktygen så att du kan få fortsätta att vara det.

 

Oavsett om du utövar idrott på amatör- eller elitnivå så kan du en dag få problem med din kropp. När den dagen kommer kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig och anpassar din behandling utefter hur dina förutsättningar och behov ser ut. Vi sätter upp ett behandlingsmål och utformar en behandlingsplan för att göra din resa så smidig som möjligt.

 

Med hjälp av sjukgymnastik kan vi hjälpa dig med många typer av skador och sjukdomar, Exempelvis nackspärr, ryggskott, tennis- och golfarmbåge, spänningshuvudvärk, ischias, idrottsskador, artros och långvarig smärta från rygg och nacke.

Sports%20Injury_edited.jpg

Våra sjukgymnaster & fysioterapeuter

Erik Lindberg, sjukgymnast Visby

Erik Lindberg

Leg. sjukgymnast/fysioterapeut

Vidareutbildad i OMT (Ortopedisk manuell terapi) och Idrottsmedicin.
Utbildad inom akupunktur och manipulationstekniker.

Utbildad ergonom.
Sjukgymnast för svenska skidskyttelandslaget 2007–2019, bl.a. under OS 2010.

Therese Norlin, sjukgymnast Visby

Therese Norlin

Leg. sjukgymnast/fysioterapeut

Vidareutbildad inom akupunktur, motorisk kontroll, OMT, Mulligan, stötvåg.

Specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin sedan 2017.

Har arbetat inom primärvård och specialistvård i Stockholm sedan 2010.

Jobbat som sjukgymnast för fotbollslag på senior- och juniornivå.

Anna Daniels, sjukgymnast Visby

Anna Daniels

Leg. sjukgymnast/fysioterapeut

Vidareutbildad i OMT (Ortopedisk manuell terapi) steg 3 och master. 

Vidareutbildad inom idrottsmedicin.
Utbildad i McKenzie A-D.

Utbildad ergonom.
Medicinsk yoga. 

bottom of page